Aktuellt

Hej kompisar!

Teodor här… jag vill bara berätta för dig vad som händer på kompisklubben de närmaste veckorna. Vi kommer att prata om de tio budorden och mitt i allt detta får vi ett roligt besök. Besöket heter tant Agda och är världens knasigaste tant. Det får ni inte missa.
Sedan kommer vi att prata om vishet och varför det är så bra med att vara vis.  Och mitt i alltihopa kommer vi att sända roliga historier och annat bus. Mister Q dyker också upp och kan du gissa – han är kär!
Vad är en hobby för något? Tobias visar oss sin roligaste hobby. Har du någon hobby, skriv till oss och berätta! 
Sedan har vi frågepanelen som kommer med busbra svar på våra kluriga frågor. Det måste du bara se.
Det blir mycket Jesus och mycket om vår fantastiska tro, så häng med på våra program, missa dem inte! Mer information får ni i vårt månadsbrev. 
Och om du som läser det här ännu inte är med i vår kompisklubb, gå med idag och få del av våra månadsbrev samt bli grattad i teve när du fyller år. Skriv ut och svara på våra frågor och skicka in det tillsammans med ett foto på dig själv, eller hör av dig till oss så skickar vi ett formulär till dig som du får fylla i. Sedan är du medlem.
Glöm inte att skicka in dina teckningar eller om det är något annat du vill. Vi älskar att höra från dig!!!
Det var allt ifrån mig, vi hörs snart igen!/ Teodor 
P.S – glöm inte att titta på vi ber för dig på torsdagar klockan kvart i sju. Var med och be och skicka gärna in dina böneämnen.
Skriv till oss på:
Jippie, kanal 10
Box 39
343 21 Älmhult
Eller ring:
0476-533 50
Eller mejla oss på:
Jippie@kanal10.se

Senaste blogginläggen

Kanal10-Bloggen 6 dec 2017

Finlands sak är vår

Tillbaka till min inledning, "Finlands sak är vår". Får jag utmana dig idag? Om jag säger...

Kanal10-Bloggen 13 okt 2017

Frihet - en gåva, ett val, en person

I denna text uttrycker jag några korta tankar om frihet, vad den grundas på och hur vi kan leva i den. Frihet är en gåva, ett val och en person.

Ledaren, programtablån 7 sep 2017

Nu är det tid för väckelse!

Under våra sändningar från Löttorp, kunde vi känna en vind av förändring över vårt land. Alla vi som var där (och förhoppningsvis även ni som tittade på TV:n hemifrån), upplevde en atmosfär av väckelse. Sången och vittnesbörden från alla medverkande var nästan uteslutande tal om vad Jesus gör i vårt land just nu. Inte minst från våra vänner i församlingen EChurch i Uppsala, som var med oss hela tiden.

Ledaren, programtablån 7 sep 2017

Den blomstertid nu kommer

Juni är per definition första sommarmånaden. Många med mig har härliga minnen från skolavslutning i kyrkan, där man sjunger de vackra sommarpsalmerna. Tyvärr är det inte lika vanligt idag. I Älmhult får bara en del av eleverna gå till kyrkan och det är de som går i de sk. avgångsklasserna.

Kanal10-Bloggen 7 sep 2017

Pray for Barcelona

"Så jag tänker be för Barcelona. Inte tycka synd om. Be. Jag ber för alla föräldrar som mist sina barn, alla äkta makar som mist sin livspartner, och de barn som mist sin förälder."

Ledaren, programtablån 9 jun 2017

Påsken är budskapet om nåd

När jag var liten, längtade alla vi barn efter påsken och då speciellt efter godis och smällare så klart. Som vuxen ser jag fortfarande fram emot den, fast då främst för vad påsken egentligen står för - Jesu seger på Golgata. Visst firar vi med god mat odyl, men jag gläder mig verkligen mest åt budskapet.

Kanal10-Bloggen 9 jun 2017

Utrustade med kraft

Så var inte bedrövad och nersänkt. Du är inte i underläge. När du är i Kristus är du på den plats där Han beväpnar dig med Sin egen kraft och beskyddar din väg, var helst du går fram i Hans vilja... Stå upp. Var ljus. Var ett föredöme i medmänsklighet och kraft.

Kanal10-Bloggen 9 jun 2017

När helandet dröjer...

Hur hanterar vi att helande dröjer? I förtvivlan eller i tro? Eller kanske i något som svänger mellan de två... Vi kan inte bestämma över tidsaspekten; NÄR helandet visar sig. Det vi kan bestämma är vem vi ska sätta vår tro till. Vem som är vårt hopp. Och om vi ska stå fast vid den bekännelsen, eller om vi ska tröttna och ge upp.Och när du känner dig trött, vet då, att Guds helige Ande finns där för att andas liv och kraft in i dig.

Ledaren, programtablån 1 mar 2017

Gud har en plan för dig

Tänk om alla vi som har Jesus i hjärtat verkligen sökte Guds vilja. Hur hade då vår värld sett ut? Fler människor hade garanterat trott på Jesus. Oavsett om du vet att du är på rätt plats eller ej, så uppmuntrar jag dig att fr.o.m. idag börja fråga Gud vad han vill att du ska göra på ditt jobb och i ditt liv.

Kanal10-Bloggen 13 feb 2017

När tröttheten brottar ner dig

"För när jag känner mig sådär trött att det nästan gör ont att andas, så viskar hon "Du är inte gjord för det här livet." Det låter nästan som att hon vill slå ur mig den sista luften som just är på väg ner i lungorna. Men så kommer jag på, att hon har delvis rätt. Jag är inte gjord för det här livet. Jag är gjord för mer."