Extrainsatt program

01 sep , 2016
Ikväll klockan 21.00 sänder vi ett extrainsatt program med Börje och Joakim Claesson där de pratar om Svt:s program Riket som sändes om oss den 30 augusti. Vi tar även upp kritiken kring den affär som räddade oss i julas. Vi börjar arbeta mot att samlas till ett mediacenter och denna veckan flyttar vi vårt playout-system (där vi schemalägger alla program) och samlar Kanal 10 Sverige, Norge och Asien och vi måste ha ett playoutsystem till för att klara detta. Kanal 10 vill vara ett evangelisationsmedia ut i Sverige och vi behöver stå tillsammas som kristna mer nu än någonsin. Vi hoppas att du står med oss. 


Arkens program flyttas fram till 21.30 och Mor Sannas kök utgår. 

Om du inte sett programmet Riket än kan du se det här

Aktuellt
01 sep , 2016
01 sep , 2016
Senaste blogginläggen