Konferensextra på Torp

01 sep , 2016
Äntligen finns Konferensextra från torp på vår playsida.

I första programmet möter reportern Martina Claesson, missionsdirektorn Daniel Norburg, hon pratar även med personalen i campingreceptionen och samtalar med volontärer om deras förväntningar på veckan.I andra programmet träffar Martina Elon Svanell och bröderna Bergman som hade konsert på måndagkvällen. Dessutom både steker och äter Martina hamburgarna som säljs på området.
I tredje programmet får vi hänga med på ett gympapass under ledning av friskvårdspastor Åsa Björk. Vi hänger i våffeltältet, går på ungdomsmöte och får rundvandring på ett lite annorlunda sätt.
I fjärde programmet hälsar Martina på i Schvungtältet, snackar med barnen på området, men tar även en titt hos Din bok för att få läs- och musiktips. Dagen avslutas på Örebros gator med pannkakskyrkan som firar 10 år.I femte och sista programmet blir det tillbakablickar på veckans härligaste ögonblick, Martina skaffar sig en blomsterkrans och pratar med volontärer om förberedelserna inför midsommarhelgens firanden.
Programmen hittar du på vår playsida under kategorin Konferenser.
Aktuellt
01 sep , 2016
01 sep , 2016
Senaste blogginläggen