Kampanjvecka oktober

21 okt , 2016

Kampanjveckan Oktober 2016
Denna vecka är det dags för vår live-sändningsvecka, "Kampanjveckan", och vi sänder direktsänt måndag-fredag kl 17.00-23.00. Denna gång kan du se Roland Lundgren, Johan & Gunilla Sigvardsson, Nenne, Ted & Toye, Emilia Lindberg, Johan & Nina Abrahamsson, Miguel Flores, Rickard & Carin Johansson, Christina Hellmyrs, Carina Berg, familjen Lindstedt, mfl. Självklart är våra egna programledare Börje Claesson, Kjell Lindstedt, Joakim Claesson, Charlotte Thuresson, och andra medarbetare också med.

Vi ser fram emot intressanta samtal, inspirerande visioner och framför allt, att höra från er tittare. Denna vecka tillbringar vi tillsammans och ni är en oerhört viktig del av Kanal 10-familjen!

Du kan se hela sändningarna på din TV, dator eller direkt i mobilen via Kanal 10-appen som kan laddas ner kostnadsfritt!
Aktuellt
21 okt , 2016
Senaste blogginläggen