Det våras för kampanjvecka

18 nov , 2016
Denna vecka, 21-25 november, är det dags för kampanjvecka igen! Under 5 kvällar, av de ca 30 dagar som en månad består av, samlar vi på ett speciellt sätt, härliga medarbetare och gäster som bär Kanal 10 i sina hjärtan, och tillsammans slår vi ett slag för att vara med och bära kristen media, inte bara i hjärtat och i förböner, utan också konkret i ekonomi.
Andra kanaler har ofta en uppmaning till att ge gåvor efter varje program, eller en stor verksamhet i att sälja litteratur och inspelningar för att sponsra TV-sändningar. Vi har valt att låta alla program vara fria från sådana uppmaningar och att istället fokusera på det under dessa 5 live-sändnings kvällar.
5 kvällar per månad.
25 timmar av de totalt 720 timmar som vanligtvis utgör en månad.

Men kampanjkvällarnas syfte är mer än en insamling - det är också ett enande där vi på kanalen får öppna upp oss för er tittare på ett väldigt personligt sätt. Vi berättar om ekonomiska utmaningar men också om våra visioner, framtidsdrömmar och den frukt som arbetet ger. Vi har haft många människor i soffan, som berättat hur de kommit till tro eller tillbaka till tron på Gud, genom att titta på Kanal 10.
DET har alltid varit, och kommer alltid att vara, hjärtat i kanalen; att människor blir uppmuntrade att sträcka sig efter Gud, som redan väntar med öppna armar.
Ni får också träffa olika medarbetare från Kanal 10-koncernen; allt från säljare på Inblick och Kanal 10 till kringresande predikanter som står under Kanal 10-paraplyet. 

Självklart är musiken också i fokus under dessa kvällar! Vi vet att musik är ett ljuvligt sätt att ta emot budskap om Gud och att det är ett verktyg som Gud gärna använder för att nå längst in i våra hjärtan. 

Planeringen för nästa vecka ser ut så här:

MÅNDAG
Musiker:
Håkan och Cathrine Lindh
Theresa Lundmark
Emilia Lindberg
Thomas & Anita Granath

TISDAG
Musiker:
Håkan och Cathrine Lindh
Theresa Lundmark
Gentlemen 

ONSDAG
Musiker:
Cilla Lundberg Hector
Nenne, Ted, Toye, Kjell
Lotta Bornö

I soffan: 
Sonia Edin Gillberg & Lars Åslund

TORSDAG
Musiker:
Kjell Lindstedt & Calv'ry Sisters
Lotta Bornö

I soffan:
Ingemar Helmner
Rigmor och Tomas Holst
Sara Yonadam (Kanal 10 Sverige)
Diana Haddad (Inblick)

FREDAG
Musiker:
Consuelo del Pilar
Alexandra Ougleva & Hanna Bertilsson
Syskonen Andersson
Jard & Carina Samuelsson

Vi kommer också att ha "Kvällens  Facebook-fråga" där ni tittare får interagera med oss via Facebook, så om du inte redan följer oss där se till att göra det! #tittarfråga

Vi ses i rutan!
Aktuellt
Senaste blogginläggen