Förlängd tid för nyemissionen!

02 mar , 2017
Vi har förlängt datumet för nyemissionen till sista april. Det betyder att du som vill bli aktieägare i Kanal 10 har mars och april på dig att skicka in din teckningslista.

Om du är privatperson och vill bli aktieägare så tecknar du upp dig för så många C-aktier som du vill ha, och är du företagare så tecknar du upp dig för B-aktier.

Om du inte har fått broschyren och teckningslistan så kan du ringa till oss på 0476-533 50 eller 070-856 41 11 eller maila info@kanal10.se så ser vi till att skicka den till dig!
Har du frågor är du också mer än välkommen att kontakta oss!

Vi kommer också att se till att Sara Yonadam och Owe Carlsson kontaktar våra partners för att personligen tacka er för ert stöd och för att finnas tillgängliga för er i frågor som gäller nyemissionen.

Om ni önskar få kontakt snarast så kan ni maila info@kanal10.se och skicka era kontaktuppgifter så ser vi till att Sara eller Owe ringer upp!

Vi ser verkligen fram emot detta nya kapitel i Kanal 10's historia och vi är övertygade om att när vi ser tillbaka om 20-30 år så kommer denna händelse vara en viktig vändpunkt för Kanal 10; både ekonomiskt och i att dela ansvaret. Du är en viktig del i detta och vi ser fram emot att gå in i framtiden tillsammans med dig.

Som bevis på att du är med och bär Kanal 10 så kommer du, när allt är klart, få ett fint aktiebevis.
Aktuellt
Senaste blogginläggen