April - en fullspäckad och spännande månad!

03 apr , 2017
Nästa vecka går vi in i Stilla Veckan; påskveckan, och den veckan markerar också 3 veckor av många direktsändningar från Kanal 10.

PÅSKKVÄLLAR (11-13 april)
Under påskveckan har vi sänder vi live tisdag-torsdag kl 17-23 och då har vi med oss härliga sångare och musiker såsom Lotta Bornö, Lasse & Lisen, Anna Smed, Stefan Jernsand, mfl och även en del gäster som vi samtalar med kring påskens budskap, vi firar nattvard tillsammans och förbereder oss för påsk tillsammans med hela Kanal 10-familjen; medarbetare, gäster och tittare.

UPPSTÅNDELSEKVÄLLAR (18-20 april)
Vi firar Jesu uppståndelse med att sända live tisdag-torsdag och har med oss härliga personer som Roland Lundgren, Hans-Åke Dahlgren, Nenne, Ted, Toye & Kjell, mfl.

PAKISTAN MIRACLE FESTIVAL & KANAL 10 ASIEN LIVE (26-28 april)
Onsdagen den 26:e startar vår festival "Pakistan Miracle Festival" och den sänder vi live på både Kanal 10 Asien och Sverige. Vi tror Gud om många människor som ska komma till tro på Jesus och detta vill vi att alla våra tittare i Sverige ska kunna följa och glädja sig över! Kanal 10 Asien får be med människor till frälsning på löpande band och vi ser hur kanalens inflytande växer genom att unga människor kan titta via Internet och få tag i budskapet som kan revolutionera resten av deras liv. Ni gör detta möjligt genom ert ekonomiska stöd till oss och det gör er till våra medarbetare i missionen!
Så mellan kl 16-18 visar vi direkt från festivalen, och kl 19-22 sänder vi kampanjvecka för Asien på svenska.

Var med och se vad Gud gör i den folktätaste delen av världen och lägg din hand till plogen.

I maj är vi tillbaka med kampanjvecka för Kanal 10 Sverige och då gästar vi den norra delen av Sverige igen.

Tack för att just DU står med!

"Låt oss inte tröttna på att göra gott, för när tiden är inne får vi skörda om vi inte ger upp."
(Gal 6:9)
Aktuellt
Senaste blogginläggen