"Från vårt perspektiv"

02 maj , 2017
Under våren är det mycket spännande som händer vad gäller programmen på Kanal 10. Vi sänder Tommy Liljas nya program "Följ Jesus med Tommy", vi har precis varit nere i Israel och spelat in en ny programserie där vi går i David Ben Gurions fotspår, och Gyllne Morgon tar uppehåll för att sen ladda om för nya avsnitt i höst. En tredje säsong av "Segla med Elida" håller också på att planeras.

Ett program som vi gärna vill lyfta upp och uppmärksamma är "Från vårt perspektiv" med Börje Claesson som sänds måndag-fredag kl 19.00 (förutom på måndagar då programmet kommer kl 20.30, direkt efter "Vi ber för dig"). I "Från vårt perspektiv" delar Börje sitt hjärta och sin vision för Kanal 10 och samtalar med intressanta personer om det som ligger i tiden.

Du kan så klart se programmet via TV men även via webb-tv, mobil-app, Chromecast (dator till TV) eller Apple-TV.
Aktuellt
02 maj , 2017
Senaste blogginläggen