Kampanjvecka från Svedjeholmskyrkan!

18 maj , 2017
Nästa vecka, 22-26 maj, är det dags för kampanjvecka och denna gång gästar vi våra vänner i Svedjeholmskyrkan i Örnsköldsvik. Vi är så tacksamma för våra fina vänner Thomas Nordberg, mfl som har ett hjärta som brinner för Sverige och för det arbete som Kanal 10 gör. Det faktum att vi finns och når fram till människor är helt beroende av att människor, församlingar och företag har valt att ställa sig sida vid sida med oss för att tillsammans ta ut budskapet om Jesus till de svenska hemmen.

Så missa inte live-sändningarna nästa vecka! Ikväll kommer Thomas Nordberg, pastor i Svedjeholmskyrkan, att gästa programmet "Från Vårt Perspektiv" kl 19. Under programmet samtalar Thomas och Börje Claesson om den kommande kampanjveckan och om vad Gud gör och gjort under tidigare år.
Aktuellt
Senaste blogginläggen