Vår kära Sverre Larsson har fått flytta hem

08 aug , 2017

Sverre Larsson har under fredagen den 4 augusti 2017 gått hem till Herren. Sverre Larsson har varit känd som en av den svenska pingströrelsens förgrundsgestalt då han av Lewi Pethrus blev handplockad till att bli verkställande direktör på rörelsens tidning Dagen, som i snabb takt rörde sig i riktning mot en säker konkurs. Sverre Larsson lyckades på kort tid vända på skeppet – och blev kvar på posten i tre decennier.

För Kanal 10 och Börje Claesson har Sverre fått betyda väldigt mycket. Sverre har varit ett stort stöd för Börje privat och även talat tro till hela koncernen vid flertalet tillfällen. Vi tackar för det han har gett Sverige och Kanal 10 och våra tankar går till familj och vänner i hans närhet. 

Börje nåddes av nyheterna om Sverres bortgång under måndagen och har idag (tisdag) spelat in en hälsning och ett tack till Sverre. Vi kommer att sända den hälsningen och även sända ett dialog med Sverre Larsson ikväll tisdag klockan 19.00. 
Detta innebär att alla program mellan 19.00 och 21.00 utgår, hoppas ni har överseende med detta. Aktuellt
Senaste blogginläggen