27 jun , 2017
Ikväll utgår programmet "Sök mer av Gud kl 20.30" och ersätts av "Från Vårt Perspektiv" där Börje Claesson och Andreas Claesson berättar om hur Kanal 10 började.
20 jun , 2017
Vi vill informera alla våra tittare att Viasat har flyttat vår kanal från 202 till 137.
15 jun , 2017
Varmt välkommen till årsstämma i Kristen TV i Sverige AB. Kallelse till årsstämma för aktieägarna för Kristen TV i Sverige AB 556690-4842
31 maj , 2017
Sommaren närmar sig och du är förmodligen i full gång med semesterplaneringen! Du missar väl inte Kanal 10 på Löttorp 28 juni-4 juli? Vi kommer att ha fantastiska möten med de som du ser på annonsen här nedan och vi sänder live på Kanal 10 dessa tider:
24 maj , 2017
I programmet möter du bland annat ärkebiskop Nicodemus Daoud Matti Sharaf som lyfter vikten av internationellt stöd för återuppbyggnaden av landet. På lördag den 27 maj kl 20.00 visar vi nästa den av Open Doors program "I förföljelsens spår".
18 maj , 2017
Ikväll kommer Thomas Nordberg, pastor i Svedjeholmskyrkan, att gästa programmet "Från Vårt Perspektiv" kl 19. Under programmet samtalar Thomas och Börje Claesson om den kommande kampanjveckan och om vad Gud gör och gjort under tidigare år.
05 maj , 2017
Älmhult 2017-05-03. Varmt välkommen som Aktieägare i Kristen TV i Sverige AB. Kära aktieägare Din aktie/dina aktier har nu registrerats hos Bolagsverket och vi sänder dig, som lovat, ett aktiebevis. Tack för att du valt att stå med oss! Vi står tillsammans i visionen att nå Sverige med evangelium.
02 maj , 2017
"Under våren är det mycket spännande som händer vad gäller programmen på Kanal 10... (läs mer)"
08 apr , 2017
Sara och Linda hör en smäll och berättar att det börjar lukta bränt och att brandlarmet inne i Åhléns börjar tjuta och människor evakueras. Inom ett par minuter var det fullt pådrag med polishelikopter, poliser med skottsäkra västar och dragna vapen, avspärrningar och SWAT-teamet.
03 apr , 2017
Torsdag kl 20.00
03 apr , 2017
Läs här för att följa med i allt det spännande som händer i april månad!
02 mar , 2017
Vi har förlängt datumet för nyemissionen till sista april. Det betyder att du som vill bli aktieägare i Kanal 10 har mars och april på dig att skicka in din teckningslista.... (läs mer)
15 dec , 2016
För er som brukar titta på Kanal 10 på webbTV i din dator finns nu en möjlighet att sända vidare signalen till din TV om du har en Chromecast.
02 dec , 2016
Igår, torsdag, kom ÄNTLIGEN första upplagan av Börjes självbiografi. Under kampanjveckans sista kväll visade vi de 20 första exemplaren som vi hade fått levererade, och nu har alltså resten kommit. Vi ber än en gång om ursäkt för förseningen, den berodde dock på saker som vi inte kunde påverka. Vi kommer nu att sätta igång med att distribuera ut utskicket så fort vi bara kan. Det är en stor mängd böcker som ska iväg till sina mottagare och vår förhoppning är att hinna få iväg de flesta under nästa vecka (v. 49)
28 nov , 2016
En stor nyhet är att du nu kan se på Kanal 10 genom Apple TV, som är ett bra alternativ om du inte kan ta in Kanal 10 via satellit eller kabel-tv, eller kanske bara vill slippa betala onödigt dyra kostnader för ditt tv-abonnemang.
18 nov , 2016
Denna vecka, 21-25 november, är det dags för kampanjvecka igen! Under 5 dagar, av de ca 30 dagar som en månad består av, samlar vi på ett speciellt sätt, härliga medarbetare och gäster som bär Kanal 10 i sina hjärtan, och tillsammans slår vi ett slag för att vara med och bära kristen media, inte bara i hjärtat och i förböner, utan också konkret i ekonomi.
03 nov , 2016
Här hittar du recepten för de olika frukosträtter som Sanna lagat i programmet "Gyllne morgon". Recepten finns även i nyhetstidningen Inblick varje vecka, och läggs sedan varje måndag upp här på hemsidan.
27 okt , 2016
Vi sänder en komprimerad kampanjvecka mellan 17.00 och 20.00 och kommer inte heller att sända nyheter eller barnprogram.
27 okt , 2016
Kanal 10 sänder på fredag från klockan 20.00 och under resten av helgen. Följ sändningarna från Awakening via TV, webb-tv och/eller din telefon genom Kanal 10-appen. Se också den uppdaterade TV-tablån för detaljerad information om när dina favoritprogram visas.
Aktuellt
31 maj , 2017
Senaste blogginläggen

Gud förmår göra långt mer än vi kan tänka!

Av Joakim Claesson | feb 06, 2017
  Under en av mellandagarna under julen, så hade vi besök av David "Buck" Hudson i vår församling (Citykyrkan i Älmhult). Buck sa att han inför varje nyår brukar be om att få ett ord för det år som ligger framför och det han fick inför 2017 var orden "Gud förmår". Han talade om att vi ska ha våran tro inställd på att Gud förmår att göra  saker som vi inte ens kan tänka. Han predikade ur Efesierbrevet kapitel 3 och vers 19 till 20:
  "(19)  och lära känna Kristi kärlek, som går långt utöver vad någon kan förstå. Så skall ni bli helt uppfyllda av all Guds fullhet.  (20)  Han som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft som mäktigt verkar i oss,"

  Predikan var så bra, så jag vill faktiskt dela några av de punkterna han predikade om. Jag tror att det kan vara till välsignelse för fler än bara mig:
  Gud förmår att skapa/göra något ur ingenting.
  Gud förmår att låta nåd överflöda, så att vi alltid och under alla förhållanden har nog av allting och kan ge i överflöd till varje gott verk.
  Gud förmår att förlösa oss från förtryck och svåra omständigheter och ge styrka som hjälper oss att komma över prövningar.
  Gud förmår att överträffa dina förväntningar.
  Gud förmår att trösta de som är i nöd eller svårigheter.

  Vi har en Gud som är så oändligt mycket större och mäktigare än vi någonsin kommer att förstå. Han har dessutom bara goda tankar för oss och vill oss väl. Våga sträcka dig i ditt böneliv och "utmana" Gud med dina önskemål och begär. Han VILL hjälpa dig!

  Under februari vill jag särskilt lyfta fram vår kampanjvecka 20-24/2 kl. 17-23. Denna gång har vi förmånen att gästa Nordanstigs Kristna Center (NKC) i Gnarp. NKC har hjälpt oss de senaste åren med vår JesusFestival, så jag tror att det kommer att bli en mycket trevlig vecka. Gyllne Morgon kommer också tillbaka den 4/2 efter lite juluppehåll.

Bästa och varmaste hälsningar i en kylig vintertid!

Joakim Claésson, VD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se