Kanal10 bloggen

På kanal10 bloggen får du se vad som händer barkom scenen bland Kanal10s medarbetare och arbete. Flera av Kanal 10s medarbetare bidrar i denna blogg.

Nu är det tid för väckelse!

Av Joakim Claesson | aug 09, 2017
Sitter just nu på Öland och summerar en härlig vecka av direktsändningar från Löttorps camping. ELCA Stiftelsen, med Carina & Stephan Berg i spetsen, har verkligen varit till oerhörd välsignelse för oss. Vilka härliga människor som verkligen älskar Jesus och gör allt de kan för att sprida budskapet om Jesus. Vi har känt oss som en enda stor familj.

Att jag nämner våra sändningar från Löttorp, är för att vi så påtagligt kunde känna en vind av förändring över vårt land. Alla vi som var där (och förhoppningsvis även ni som tittade på TV:n hemifrån), upplevde en atmosfär av väckelse. Sången och vittnesbörden från alla medverkande var nästan uteslutande tal om vad Jesus gör i vårt land just nu. Inte minst från våra vänner i församlingen EChurch i Uppsala, som var med oss hela tiden. Två unga killar som heter Dennis och Josef, vittnade om hur Jesus förändrat deras liv radikalt. Dennis har bara varit frälst i två år och Josef i endast 8 månader, ändå stod de på scenen och predikade/vittnade under ett av förmidagsmötena och i direktsändning. Det andades framtidshopp.
Om detta programblad hinner komma ut i tid, kan jag informera om att EChurch också kommer att delta under årets JesusFestival och då främst genom Stefan Edefors och Andreas Skogvard.

För att informera vad som händer under hösten, så kan jag berätta att vi har ett par intressanta talare som gör premier på 10:an som programproducenter – Hansåke Dahlgren och Sam Soleyn. Hansåke känner de flesta av er, så han kräver ingen närmare beskrivning. Sam Soleyn är en ny bekantskap för mig, men är en välkänd predikant och bibellärare över stora delar av vår värld. Hans program är på engelska, men kommer att textas till svenska. Dessutom kommer vi att sända nya väckelsemöten (JesusFestival Extended) från Citykyrkan i Älmhult med Jens Garnfeldt under sista veckan i augusti. Kom gärna och delta i mötena. Det blir oerhört spännande.

Önskar er en fortsatt skön sommar.

Joakim Claésson, VD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Pray for Barcelona
aug 18, 2017
Utrustade med kraft
maj 11, 2017
President Donald Trump
nov 09, 2016
Bloggar på kanal10.se
Evangelist-bloggen
Senaste inlägget: 2014-03-13
Kanal10-bloggen
Senaste inlägget: 2017-08-18
Ledaren, programtablån
Senaste inlägget: 2017-08-20
Perspektiv-bloggen
Senaste inlägget: 2016-10-14