J i p p i e s    k o m p i s k l u b b

Varje vardag kl 18.30 på Kanal 10 är du inbjuden att titta på Jippie. Kom ihåg att som kompisklubb medlem får du vara med om häftiga saker som att få nyhetsbrev med foton, vara med i koola tävlingar, få chansen att få vara med på film m.m!! I de äldre Jippie avsnitt får du se Fredde & Cilla som hittar på en massa skoj tillsammans med sina vänner, och i de nyare avsnitt får du se Betty Bus, Gammel Farmor, Nyfikelius, Peter från Ganska Nyheter m.m. och se andra aktiviteter och shower.

Jippie är ett kristet barnprogram med massor av olika inslag. - Allt från Bibelberättelser/kunskap, sport aktiviteter, djurvärlden, bakning, sång, musik videon m.m!  Men kom ihåg att man INTE behöver vara kristen för att vara med i Jippies kompisklubb!!!

Var med i kompisklubben du också! VIP-breven från oss skickas varje månad. Klicka vidare på länken nedan eller hör av dig till oss så skickar vi ett formulär du kan fylla i, sedan är du medlem!

Jippie Kompisklubb
c/o Kanal 10
Box 39
343 21 Älmhult

jippie@kanal10.se
Telefon: 
+46 (0)476 533 55


 

 

Här nedan kan du hitta arkiv på kompisbrev och formulär för att bli medlem i kompisklubben!

Betty Bus, en ny Jippie medlem, står här framför KPC cheerleaders och Växjöskolornas musikkår i Växjö.

Betty Bus

Nedan ser ni en bild Jippie har fått från en inom Kanal 10 som ville måla av
Gammel Farmor, Nyfikelius och Teodor! Tack Viki!!  
GamFar Nyfik & Teo by Viktoria Åberg
Jippies sändningstider
Måndag- fredag 18.30 
repris lördagar 02.15 och 10.15


Senaste nytt från Jippie

Jippies kompisbrev

25 sep , 2015
Hejsan alla Barn!

Här får du oktobermånads kompisbrev.  Om du inte redan får den i din postlåda så klicka på den ena länken nedantill för att skriva ut blankett som din förälder kan hjälpa dig med. Dom måste fylla ut den och posta den till oss. Om du inte har skrivare så mejla oss på jippie@kanal10.se eller ring 0476-533 55 för att ordna att vi postar dig blanketten.  Ha det gott!  Vi ses snart på TV rutan!
Kramisar,
Camilla

Kompisklubb brev OKT 2015 sida 1
Kompisklubb brev OKT 2015 sida 2

Kompisklubb ansökan
kompisklubb_2sidig 092015

Program på Kanal10