Aktuellt

Hej kompisar!

Teodor här… jag vill bara berätta för dig vad som händer på kompisklubben de närmaste veckorna. Vi kommer att prata om de tio budorden och mitt i allt detta får vi ett roligt besök. Besöket heter tant Agda och är världens knasigaste tant. Det får ni inte missa.
Sedan kommer vi att prata om vishet och varför det är så bra med att vara vis.  Och mitt i alltihopa kommer vi att sända roliga historier och annat bus. Mister Q dyker också upp och kan du gissa – han är kär!
Vad är en hobby för något? Tobias visar oss sin roligaste hobby. Har du någon hobby, skriv till oss och berätta! 
Sedan har vi frågepanelen som kommer med busbra svar på våra kluriga frågor. Det måste du bara se.
Det blir mycket Jesus och mycket om vår fantastiska tro, så häng med på våra program, missa dem inte! Mer information får ni i vårt månadsbrev. 
Och om du som läser det här ännu inte är med i vår kompisklubb, gå med idag och få del av våra månadsbrev samt bli grattad i teve när du fyller år. Skriv ut och svara på våra frågor och skicka in det tillsammans med ett foto på dig själv, eller hör av dig till oss så skickar vi ett formulär till dig som du får fylla i. Sedan är du medlem.
Glöm inte att skicka in dina teckningar eller om det är något annat du vill. Vi älskar att höra från dig!!!
Det var allt ifrån mig, vi hörs snart igen!/ Teodor 
P.S – glöm inte att titta på vi ber för dig på torsdagar klockan kvart i sju. Var med och be och skicka gärna in dina böneämnen.
Skriv till oss på:
Jippie, kanal 10
Box 39
343 21 Älmhult
Eller ring:
0476-533 50
Eller mejla oss på:
Jippie@kanal10.se

Senaste blogginläggen

Kanal10-Bloggen 4 maj 2018

Bibelns fantastiska djup uppenbarad

Och Gud längtar efter att vi ska ta tid i vår bibelläsning till att förstå vad vi läser. När vi förstår vad vi läser förstår vi ännu djupare vem Gud är. När vi förstår vem Gud är, blir vi frimodiga och trygga i hur Han ser på oss. När vi är trygga i det, kan vi bära frukt som förhärligar Gud, be frimodiga böner och vara ett ljus för de runtomkring oss.

Kanal10-Bloggen 26 mar 2018

Påsken i praktiken - Hur påverkar påsken vårt vardagliga liv

Nu är vi inne i ”stilla veckan”; påskveckan. Den vecka på året då många av oss tar extra tid för Bibelläsning och att tänka på Jesu sista vecka. Från Palmsöndagen då Jesus red in i Jerusalem för att bli (profetiskt) hyllad som Israels Kung till skärtorsdagens Getsemane-stund, långfredagens till synes oändliga lidande och döden på korset, vidare till den tysta påskaftonen som bäddar för en euforisk uppståndelse-söndag!

Perspektiv-bloggen 31 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Ledaren, programtablån 28 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Kanal10-Bloggen 10 jan 2018

Guds icke-jämförande kärlek

Är det inte just sådan Hans kärlek är; den jämför inte barnen med varann. Han föredrar inte en framför en annan. Hans kärlek räcker inte bara till för den som producerar mest för Honom just nu. Och Han vill inte att de ska se på varann med avund och jämförelse.

Kanal10-Bloggen 21 dec 2017

Vilken jul skulle du välja

"Jag ville skriva om hur olika julen kan se ut för olika människor, och den här bilden förstärkte mitt budskap. Tänk om vi, precis som vi kan välja musik och spellista, kunde välja vilken typ av jul vi vill ha detta år! Precis som spellistorna, kunde julen karakteriseras av olika saker."

Kanal10-Bloggen 6 dec 2017

Finlands sak är vår

Tillbaka till min inledning, "Finlands sak är vår". Får jag utmana dig idag? Om jag säger...

Kanal10-Bloggen 13 okt 2017

Frihet - en gåva, ett val, en person

I denna text uttrycker jag några korta tankar om frihet, vad den grundas på och hur vi kan leva i den. Frihet är en gåva, ett val och en person.

Ledaren, programtablån 7 sep 2017

Nu är det tid för väckelse!

Under våra sändningar från Löttorp, kunde vi känna en vind av förändring över vårt land. Alla vi som var där (och förhoppningsvis även ni som tittade på TV:n hemifrån), upplevde en atmosfär av väckelse. Sången och vittnesbörden från alla medverkande var nästan uteslutande tal om vad Jesus gör i vårt land just nu. Inte minst från våra vänner i församlingen EChurch i Uppsala, som var med oss hela tiden.

Ledaren, programtablån 7 sep 2017

Den blomstertid nu kommer

Juni är per definition första sommarmånaden. Många med mig har härliga minnen från skolavslutning i kyrkan, där man sjunger de vackra sommarpsalmerna. Tyvärr är det inte lika vanligt idag. I Älmhult får bara en del av eleverna gå till kyrkan och det är de som går i de sk. avgångsklasserna.