Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Aktuellt

Hej kompisar!

Teodor här… jag vill bara berätta för dig vad som händer på kompisklubben de närmaste veckorna. Vi kommer att prata om de tio budorden och mitt i allt detta får vi ett roligt besök. Besöket heter tant Agda och är världens knasigaste tant. Det får ni inte missa.
Sedan kommer vi att prata om vishet och varför det är så bra med att vara vis.  Och mitt i alltihopa kommer vi att sända roliga historier och annat bus. Mister Q dyker också upp och kan du gissa – han är kär!
Vad är en hobby för något? Tobias visar oss sin roligaste hobby. Har du någon hobby, skriv till oss och berätta! 
Sedan har vi frågepanelen som kommer med busbra svar på våra kluriga frågor. Det måste du bara se.
Det blir mycket Jesus och mycket om vår fantastiska tro, så häng med på våra program, missa dem inte! Mer information får ni i vårt månadsbrev. 
Och om du som läser det här ännu inte är med i vår kompisklubb, gå med idag och få del av våra månadsbrev samt bli grattad i teve när du fyller år. Skriv ut och svara på våra frågor och skicka in det tillsammans med ett foto på dig själv, eller hör av dig till oss så skickar vi ett formulär till dig som du får fylla i. Sedan är du medlem.
Glöm inte att skicka in dina teckningar eller om det är något annat du vill. Vi älskar att höra från dig!!!
Det var allt ifrån mig, vi hörs snart igen!/ Teodor 
P.S – glöm inte att titta på vi ber för dig på torsdagar klockan kvart i sju. Var med och be och skicka gärna in dina böneämnen.
Skriv till oss på:
Jippie, kanal 10
Box 39
343 21 Älmhult
Eller ring:
0476-533 50
Eller mejla oss på:
Jippie@kanal10.se

Senaste blogginläggen

Ledaren, programtablån 4 apr 2019

Den andliga kampen

I Efesierbrevet 6:10-18 står det bl.a”.:vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.” Paulus skriver också om rustningen.

Dahlman Bloggar 14 mar 2019
Dahlman Bloggar 8 mar 2019

Sverige har gått från lagom till extremt

Den nya kartläggningen av världsbefolkningens värderingar visar att vi svenskar är långt ifrån lagom – vi är faktiskt ett av världens mest extrema länder. Det är organisationen World Values Survey som granskat värderingar och åsikter världen över och sammanställt dem. Mätningarna visar att Sverige sticker ut – riktigt rejält.

Ledaren, programtablån 5 mar 2019

Yoga är religion

Yoga är alltså en jakt på andlighet och med andra ord en religion i mina ögon. Någon vis person lär ha sagt att ”religion är människans sökande efter Gud, medan kristendom är Guds sökande efter att få en relation med människan”. Viktig skillnad!

Dahlman Bloggar 1 mar 2019

Kristen tro byggde landet - sälj inte ut grundbulten

När Sverige blev ett kristet land sökte man inte bara att införa rättvisa, utan också barmhärtighet och nåd. Förmildrande omständigheter i de gamla och primitiva släktstaterna hade tidigare inte varit aktuellt. Även synen på kvinnorna förändrades eftersom man i Sverige, innan kristendomen kom, hade förskjutit kvinnan till en mycket låg ställning.

Dahlman Bloggar 22 feb 2019

När Israel behandlar araben väl bemöter svenska regeringen Israel med palestinsk flagga

Åsikten för eller emot Israel är oftast en vattendelare i samhällsdebatten. Få ämnen skapar så många reaktioner. Att stå upp för Israels rätt att existera och leva i fred i sitt eget land är ett pris att betala i Sverige. Kanal 10 arbetar i skarp kontrast till den sittande svenska regeringens ställning till Israel.