Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Aktuellt

Följ med Kanal 10 till Israel!

Den 4-11 november åker vi till Israel och vi vill att DU följer med! Kanal 10's gruppresor till Israel har varit väldigt uppskattade och man får en chans att både erfara "det heliga landet" tillsammans med andra likasinnade och också lära känna nya vänner. Våra reseledare är Hans och Eva Marklund, dessutom är Lennart och Rosie Åsberg med och självklart Kanal 10's Börje Claésson.

Grundresan är alltså 4-11 november men vill man så kan man förlänga resan till den 13:e november och få ett par extra dagar.

Grundresan (4-11 nov) kostar 13.990:-

Titta på reklamfilmen här: https://www.youtube.com/watch?v=D-1R5L6mO2g och ring oss idag på telefonnr 0476-53350 för mer info.

Senaste blogginläggen

Dahlman Bloggar 14 mar 2019
Dahlman Bloggar 8 mar 2019

Sverige har gått från lagom till extremt

Den nya kartläggningen av världsbefolkningens värderingar visar att vi svenskar är långt ifrån lagom – vi är faktiskt ett av världens mest extrema länder. Det är organisationen World Values Survey som granskat värderingar och åsikter världen över och sammanställt dem. Mätningarna visar att Sverige sticker ut – riktigt rejält.

Ledaren, programtablån 5 mar 2019

Yoga är religion

Yoga är alltså en jakt på andlighet och med andra ord en religion i mina ögon. Någon vis person lär ha sagt att ”religion är människans sökande efter Gud, medan kristendom är Guds sökande efter att få en relation med människan”. Viktig skillnad!

Dahlman Bloggar 1 mar 2019

Kristen tro byggde landet - sälj inte ut grundbulten

När Sverige blev ett kristet land sökte man inte bara att införa rättvisa, utan också barmhärtighet och nåd. Förmildrande omständigheter i de gamla och primitiva släktstaterna hade tidigare inte varit aktuellt. Även synen på kvinnorna förändrades eftersom man i Sverige, innan kristendomen kom, hade förskjutit kvinnan till en mycket låg ställning.

Dahlman Bloggar 22 feb 2019

När Israel behandlar araben väl bemöter svenska regeringen Israel med palestinsk flagga

Åsikten för eller emot Israel är oftast en vattendelare i samhällsdebatten. Få ämnen skapar så många reaktioner. Att stå upp för Israels rätt att existera och leva i fred i sitt eget land är ett pris att betala i Sverige. Kanal 10 arbetar i skarp kontrast till den sittande svenska regeringens ställning till Israel.

Dahlman Bloggar 16 feb 2019

När blev hijab heltäckande slöja normalt i vår svenska modell

Sverige befinner sig i ett politiskt dubiöst tillstånd och den politiska eliten går före med sin dubbelhet. Å ena sidan är de först på plan när det gäller att kritisera religiösa uttryck i största allmänhet, men när det kommer till flickor som tvingas att gömma sig för männen är det munkavel på.

Dahlman Bloggar 15 feb 2019
Dahlman Bloggar 13 feb 2019

Plötsligt har applåder blivit symbolen för konsumtionskristendom och frånvaro av Gudsnärvaro

Tidningen Dagens skribent Joel Halldorf skrev en krönika för några dagar sedan med rubriken; ”Inga fler applåder!” – som enligt honom själv är den mest direktresponderade krönika han någonsin har fått. Någon förfäktade att det är symptomen i Joels krönika som är det viktigaste och inte applåderna.

Ledaren, programtablån 3 jan 2019

Plötsligt händer det

Varför Gud svarade på min bön just då, vet jag inte. Jag tror att många av er befinner sig i liknande situationer och ni har säkert haft desperata böner också. Min enda uppmaning är – ge inte upp!