Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Aktuellt

Höjdpunkter i oktober!

I oktober har vi en del nya program som gör premiär, och en del favorit-program som äntligen är tillbaka med nytt material!

Nya program för månaden är:

"Nära med Nina" - fredagar kl 20.00
I detta program får vi möta starka och intressanta livsberättelser då Nina Eriksson, LP-verksamheten, sitter ner med människor och samtalar på djupet om hur livet förändras när man tar emot Jesus. Hur påverkar det familjen? Hur går man tillväga när man ska vända om hela sitt liv? Välkommen att ta del av samtalen i detta, steget djupare, vittnesbördsprogram.

"Positiv Arena"
- söndagar kl 19:30
Ett samtalsprogram med Tommy Dahlman som programledare, där positiva exempel är i fokus.

"Sommar på Löttorp" - lördagar kl 20.00
Äntligen kan du återuppleva sommarens härliga cafékvällar från Löttorp! Varje lördag kl 20.00

Direktsända gudstjänster från Kristet Center söndagar kl 10.00

Kampanjvecka 22-26 oktober!

"15 min med Börje"
- Måndagar till torsdagar

"Från vårt perspektiv" - nya färska avsnitt på fredagar

Senaste blogginläggen

Ledaren, programtablån 4 apr 2019

Den andliga kampen

I Efesierbrevet 6:10-18 står det bl.a”.:vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.” Paulus skriver också om rustningen.

Dahlman Bloggar 14 mar 2019
Dahlman Bloggar 8 mar 2019

Sverige har gått från lagom till extremt

Den nya kartläggningen av världsbefolkningens värderingar visar att vi svenskar är långt ifrån lagom – vi är faktiskt ett av världens mest extrema länder. Det är organisationen World Values Survey som granskat värderingar och åsikter världen över och sammanställt dem. Mätningarna visar att Sverige sticker ut – riktigt rejält.

Ledaren, programtablån 5 mar 2019

Yoga är religion

Yoga är alltså en jakt på andlighet och med andra ord en religion i mina ögon. Någon vis person lär ha sagt att ”religion är människans sökande efter Gud, medan kristendom är Guds sökande efter att få en relation med människan”. Viktig skillnad!

Dahlman Bloggar 1 mar 2019

Kristen tro byggde landet - sälj inte ut grundbulten

När Sverige blev ett kristet land sökte man inte bara att införa rättvisa, utan också barmhärtighet och nåd. Förmildrande omständigheter i de gamla och primitiva släktstaterna hade tidigare inte varit aktuellt. Även synen på kvinnorna förändrades eftersom man i Sverige, innan kristendomen kom, hade förskjutit kvinnan till en mycket låg ställning.

Dahlman Bloggar 22 feb 2019

När Israel behandlar araben väl bemöter svenska regeringen Israel med palestinsk flagga

Åsikten för eller emot Israel är oftast en vattendelare i samhällsdebatten. Få ämnen skapar så många reaktioner. Att stå upp för Israels rätt att existera och leva i fred i sitt eget land är ett pris att betala i Sverige. Kanal 10 arbetar i skarp kontrast till den sittande svenska regeringens ställning till Israel.