Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Kanal 10 söker ekonomiadministratör

Vill du arbeta på en allkristen TV-kanal som förmedlar evangeliet om Jesus Kristus?

Nu söker Kanal 10 en driven ekonomiadministratör som vill vara med och utveckla vår ekonomiavdelning. Som medarbetare i Kanal 10 Media-koncernen blir du en del av en växande global verksamhet. För att passa in i verksamheten delar du Kanal 10's vision. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Vidare har du en god analytisk förmåga. Vi tror även att du har ett stort hjärta för att sprida evangelium. I rollen som ekonomiadministratör kommer du att arbeta på Kanal 10s kontor i Idhult (strax utanför Älmhult) där du omges av trevliga kollegor och en familjär atmosfär. För rätt person kommer det att finnas möjlighet att utvecklas i tjänsten.

Låter detta som en tjänst för dig?
Läs mer på http://www.kanal10.se/arbete