Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Nytt program - Politikens Människor

Politikens Människor Premiär 2/2 


Politikens människor är en programserie som lyfter fram människors insatser i ledningen av vårt samhälle. En utgångspunkt är hur man utifrån kristna värderingar eller andra värderingar, vill forma vårt land. Vi möter politiker från de åtta största partierna. Det kan också vara andra personer som arbetar med politiska frågor. Intervjupersonerna finns på varierande nivåer i samhället; kommun, region/län och nationellt. Vi speglar personens bakgrund, uppdrag och politiska målsättningar.


Premiär Tisdag 2 Februari 

kl. 21:30


Repris:

Onsdagar kl. 13:30

Torsdagar kl. 18:15

Fredagar kl. 10:15

Lördagar kl. 17:30