Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Sverige är långt!

| 2017-05-31 14:22:50
Vi tog oss upp till norra Sverige, 150 mil norrut, i helgen. Mötte hungriga människor som hade passion för vårt land. Vårt budskap var väckelse och gensvaret var starkt. Både Svenskar, Afrikaner och öst européer mötte oss med kärlek och öppenhet. Dessa invandrares berättelser tog våra hjärtan. Tacksamhet över att ha en familj en fast tillvaro drabbade oss. Mitt i allt är Gud stor och han bistår den som hänger sitt hjärta till honom. Vi känner att kallelsen vilar över våra liv att ge hopp till församlingen i Sverige. Vi brinner för att församlingen skall väckas och att landet skall bli berört av Gud. Löftena Gud har gett står kvar. Han söker ett villigt förberett folk i Sverige som är villiga att tjäna honom av hela sitt hjärta. Hans och Eva Marklund
Sverige är långt!