Receptet gäller småportioner (buffé)
15 bresola skivor
½ paket salladsost eller fårost
½ förpackning färskost ca 75g
Aprikossylt
Färsk timjan
Placera bresolan i aluminumformar. Ställ mitten av ugnen på 200° ca 10 min, tills dem krymper i storlek & är krispiga. Blanda salladsost & färskost i en skål med gaffel. Lägg i en sprits med fin tyll, spritsa i bresola korgen, toppa med en klick aprikossylt & timjan.

Twist på ägghalvor
Receptet gäller småportioner (buffé)
6 ägg
4 msk crème fraiche
3 msk majonnäs
Färsk dill
Salt & vitpeppar
Koka äggen hårdkokt. Skala & dela dem i halvor.
Gröpa ur äggulan, lägg dem i en skål o blanda med Crème fraiche, majonnäs, dill, salt & vitpeppar. Lägg röran i en sprits & spritsa den krämiga blandningen i äggvitorna.

Friterat rispapper med varmrökt lax worcestershiremajonäs & gräslök
Receptet gäller småportioner (buffé)
2 – 3 rispapper
1 l olja
200 g varmrökt lax
1 dl majonnäs
1 ½ msk worcestershiresås
Färsk gräslök
Häll oljan i en lite bredare tjockbottnad panna eller kastrull. När den uppnår 160° – 170° grader lägger du i ett rispapper i taget & ser magin hända. Ta upp & låt torka på ett papper. Lägg en bit lax i rispapperet precis innan servering, blanda majonnäs o worcestershiresås o lägg en klick på laxen. Servera med färskhackad gräslök.