Just nu på Kanal10

Rakt av med Owe Carlsson - Nenne & Ted Sångens utveckling del 2

Visa härnäst

Visa hela tablån
 • 21:30
  Guds barn - Del 1

  Gunnar talar om att vi har blivit Guds barn när vi tror på Jesus del 1 av 2

 • 22:00
  Nyheterna

  Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet

 • 22:15
  Sunday School Stories - Simson

  Pastor Joel Backman från Elimkyrkan går igenom berättelsen om Simson från Gamla testamentet och söker efter lärdomar som kan appliceras i vardagen.

 • 22:30
  JesusFestivalen 2017 Fre 28 Juli kl 16 Jabran Inayat

  Lyssna och njut lovsång av NKCs lovsångs team och till Jabrans predikan och många exempel och historier om vad Gud har gjort i hans och hans familjs liv. Han talar om hur Jesus går efter det hundrade fåret och hur det är vårar ansvar att leda människor till Jesus. Predikan är på engelska och tolkas till svenska.

 • 00:00

Aktuellt

Samtycke till Kanal 10

18 apr 2018 Käre Kanal 10 vän! Den 25 maj träder den nya dataskyddsförordningen i kraft inom hela EU och alla ESS länderna. Vi behöver din hjälp! För att vi efter den 25 maj ska få kontakta dig eller skicka information och erbjudande till dig behöver vi ditt samtycke på att få använda dina personuppgifter.

Fel i sändningen

18 apr 2018

April april

15 mar 2018 April närmar sig med slaskiga steg. Vi firar påsk och vårens ingång i vårt avlånga land. Här är en del av de speciellt uppmärksammade saker som händer på Kanal 10:

Kanal 10 Adm AB söker administratör

9 mar 2018 Är du Kanal 10's nya medarbetare? Läs mer om jobbet och sök idag!

Recept från Idas Mat och Bak

8 mar 2018 Här kommer recepten till rätterna från "Idas Mat och Bak".

Mars - nyheter och höjdpunkter

20 feb 2018 "Mars, april har knopp i håret" och det gäller även på Kanal 10! I mars lanserar vi några nya program samt fortsätter de nya programmen som hade premiär i februari.

Kampanjvecka 19-23 feb

16 feb 2018 Förutom dessa fantastiska gäster har vi så klart våra egna programledare med under hela veckan. Och DU är hedersgästen... (läs mer)

Störningar i sändningen

14 feb 2018 Uppdatering 15 feb kl 10:17: Som många av er märkte hade vi stora problem med våra TV-sändningar igår.
Föregående 1 2 3 4 5  ... Nästa 

Bloggar

Kanal10-Bloggen 26 mar 2018

Påsken i praktiken - Hur påverkar påsken vårt vardagliga liv

Nu är vi inne i ”stilla veckan”; påskveckan. Den vecka på året då många av oss tar extra tid för Bibelläsning och att tänka på Jesu sista vecka. Från Palmsöndagen då Jesus red in i Jerusalem för att bli (profetiskt) hyllad som Israels Kung till skärtorsdagens Getsemane-stund, långfredagens till synes oändliga lidande och döden på korset, vidare till den tysta påskaftonen som bäddar för en euforisk uppståndelse-söndag!

Ledaren, programtablån 28 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Kanal10-Bloggen 10 jan 2018

Guds icke-jämförande kärlek

Är det inte just sådan Hans kärlek är; den jämför inte barnen med varann. Han föredrar inte en framför en annan. Hans kärlek räcker inte bara till för den som producerar mest för Honom just nu. Och Han vill inte att de ska se på varann med avund och jämförelse.

Kanal10-Bloggen 21 dec 2017

Vilken jul skulle du välja

"Jag ville skriva om hur olika julen kan se ut för olika människor, och den här bilden förstärkte mitt budskap. Tänk om vi, precis som vi kan välja musik och spellista, kunde välja vilken typ av jul vi vill ha detta år! Precis som spellistorna, kunde julen karakteriseras av olika saker."

Kanal10-Bloggen 6 dec 2017

Finlands sak är vår

Tillbaka till min inledning, "Finlands sak är vår". Får jag utmana dig idag? Om jag säger...

Följ oss på Facebook

  

Följ oss på Twitter